У РФ спрогнозували результат повномасштабної війни з Україною

Читать на русском
Спікер Держдуми впевнений у перемозі Росії, якщо його країна вестиме військові дії з Україною. Політик також визнав, що Росія зараз веде три війни, беручи участь у трьох озброєних конфліктах.
Спікер держдуми РФ Сергій Наришкін

Якщо між Україною та Росією спалахне повномасштабна війна, то бойові дії триватимуть не більше чотирьох днів.

Про це розповів спікер Держдуми РФ Сергій Наришкін, пише «Слово і Діло» з посиланням на «РІА Новини».

«Якби з якихось причин Росія змушена була б вести військові дії, відбивати агресію країни, порівнянної за своїм потенціалом з Україною, то я сподіваюся, що всі розуміють, скільки днів цей конфлікт тривав би – два, три, максимум чотири дні», – заявив Наришкін на зустрічі з учасниками російсько-німецького семінару в Держдумі.

Політик також визнав, що Росія зараз веде три війни, беручи одночасно участь у трьох озброєних конфліктах.

Нагадаємо, що після анексії Автономної Республіки Крим Росія розгорнула гібридну війну в межах українського Донбасу. Штучно створені «Донецька та Луганська народні республіки» опинилися в центрі подій за участю найманців на основі вихідців із Росії та місцевих проросійськи налаштованих громадян.

У Cхідній Європі може розпочатися нова війна за участю РФ – StratforЗасновник агентства Stratfor Джордж Фрідман заявив, що на сході Європи може відбутися нова війна за участю Росії.

Отримуючи з РФ фінансування та озброєння, в тому числі важку бронетехніку, РСЗО «Град», «Ураган», «Смерч», терористи регулярно обстрілюють позиції ВСУ та житлові квартали міст на сході України.

Як повідомлялося раніше, Сергій Наришкін запропонував західним демократіям запровадити санкції проти України.

4 квітня стало відомо, що на окупованому півострові Крим 400 російських військовослужбовців Повітряно-десантних військ провели навчання з десантування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: