Парубій прокоментував можливі дострокові вибори

Читать на русском
Новопризначений голова Верховної Ради впевнений, що політичну кризу в Україні подолано, а її створення було штучним.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що дострокових парламентських виборів не буде.

Про це він заявив у прямому ефірі «5 каналу», повідомляє «Слово і Діло».

«Ми можемо сказати, що на сьогодні тема дострокових виборів вирішена, й повідомити тим, хто на них дуже розраховував, хто дуже їх хотів. Я хочу їх глибоко розчарувати: дострокових виборів не буде», – зазначив Парубій.

За його словами, політична криза в Україні була створена штучно, але пізніше вона перейшла до реального стану справ.

«Хаос та дестабілізація в Україні – це зовнішній сценарій. І, власне, був великий ризик, що ця криза може штовхнути Україну на такий сценарій. Це було величне випробування, яке стояло перед нами, перед усім суспільством і перед політичним керівництвом країни», – вважає спікер парламенту.

Саакашвілі назвав дату дострокових парламентських виборівКерівник Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що дострокові парламентські вибори неминучі.

Нагадаємо, вчора, 14 квітня, Верховна Рада України звільнила з посади прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка й призначила новим головою уряду екс-спікера парламенту Володимира Гройсмана.

Також український парламент призначив Андрія Парубія спікером Верховної Ради, а першим віце-спікером стала нардеп від фракції «Блоку Петра Порошенка» Ірина Геращенко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: