У Раді обговорили наслідки референдуму в Нідерландах

Читать на русском
Народний депутат України Ірина Геращенко повідомила, що комітет ВР з євроінтеграції обговорив результат референдуму в Нідерландах.
Ірина Геращенко

Народний депутат України Ірина Геращенко повідомила про проведення парламентським комітетом Верховної Ради переговорів про наслідки референдуму в Нідерландах.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

«На комітеті євроінтеграції разом із колегами з МЗС, новим представником України при РЄ Д. Кулебою і В. Ченцовим провели дискусію про наслідки референдуму в Нідерландах. Примітно, що в ці ж години дебати про наслідки референдуму пройшли й у нижній палаті парламенту Нідерландів», – написала Геращенко.

Референдум у Нідерландах: підсумки та реакція світуЗ нагоди сьогоднішнього оголошення результатів референдуму в Нідерландах «Слово і Діло» підготувало підсумкову інфографіку.

За її словами, комітет активізує діалог із Нідерландами на всіх рівнях, щоб Угода про асоціацію Україна-ЄС залишалася незмінною.

«Також, що важливо – референдум жодним чином не вплине на безвізовий режим. І на імплементацію Україною Угоди. Євроінтеграція – не заради голландців, це наш шлях реформ», – підсумувала Геращенко.

Нагадаємо, 12 квітня Виборча рада Нідерландів оприлюднила офіційні результати консультативного референдуму щодо ратифікації Угоди про асоціацію ЄС з Україною. Згідно з даними Ради, «ні» асоціації з Україною сказав 61% жителів країни, які прийшли на голосування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: