Войцех Бальчун розповів про перші кроки на посаді голови «Укрзалізниці»

Читать на русском
Екс-очільник польської залізниці РКР Cargo Войцех Бальчун пообіцяв ретельно підійти до питання можливих скорочень у компанії.
Войцех Бальчун

Переможець конкурсу на посаду керівника ПАТ «Укрзалізниця», колишній очільник польської залізниці РКР Cargo Войцех Бальчун пообіцяв ретельно підійти до питання можливих скорочень у компанії.

Про це він розповів у інтерв'ю «Укрінформу», повідомляє «Слово і Діло».

«Я не можу зараз нічого сказати про скорочення, оскільки це було б безвідповідально. Я мушу здійснити аудит, оцінити, яким чином функціонує компанія, в яких сферах потрібні зміни», – зазначив Бальчун.

За його словами, в РКР Cargo також велися розмови про скорочення, яке в результаті відбулося безболісно. Бальчун підкреслив, що всі звільнення на польській залізниці пройшли без страйків.

Пивоварський розповів про потреби українських залізницьПотреба «Укрзалізниці» в інвестиційній підтримці становить не менше 1 мільярда доларів щорічно.

«Нам вдалося отримати кошти з бюджету країни на програму добровільних звільнень. Я тоді постійно повторював своїм працівникам та профспілкам, що прийшов врятувати якомога більше робочих місць, а не звільняти», – сказав екс-очільник польської залізниці.

Також він наголосив, що основним його завданням буде збільшення доходів та покращення ефективності підприємства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: