Місія ОБСЄ на Донбасі стане спостережливішою

Читать на русском
Александр Хуг заявив про намір ОБСЄ стежити за порушниками Мінських угод через відеокамери.

Організація з безпеки та співробітництва в Європі має намір встановити відеокамери для спостереження за ситуацією на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

Про встановлення камер заявив перший заступник голови спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі Александр Хуг, відвідавши село Жованка.

«Наші спостерігачі намагатимуться збільшити свою присутність у цій зоні та спостерігати за ситуацією цілодобово. Для цього ми зараз шукаємо належне місце для установки камер... Камера, яка працюватиме 24 години на добу 7 днів на тиждень», – заявив Хуг.

ОБСЄ заявила про зникнення відведеної техніки в зоні АТОВ ОБСЄ заявили про вогонь бойовиків із реактивних установок «Град», які розміщені в місті Дебальцеве.

За його словами, такі ж камери протягом тижня планується встановити, крім Жованки, в Авдіївці та селищі Октябрському, що на півночі Донецька. Хуг зазначив, що це допоможе залучати до відповідальності порушників Мінських угод.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики самопроголошених республік обстріляли позиції сил антитерористичної операції зі ствольної артилерії калібру 152 мм, забороненої Мінськими домовленостями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: