ГПУ подає клопотання про арешт Каська до Печерського суду

Читать на русском
ГПУ сьогодні передасть до Печерського районного суду клопотання про арешт екс-заступника генпрокурора Віталія Каська.

Генеральна прокуратура України сьогодні передасть до Печерського районного суду клопотання про арешт колишнього заступника генерального прокурора Віталія Каська.

Про це сам Касько заявив у прямому ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

«Метою сьогоднішнього виклику, який також був здійснений із порушенням закону, було вручення, по суті, клопотання про взяття під варту. Це є підтвердженням того, що ГПУ дуже хоче посадити мене за ґрати. Це клопотання сьогодні подається до Печерського суду», – зазначив він.

За словами екс-заступника генпрокурора, він та його адвокати вже готуються до захисту. Як стверджує Касько, відповідне кримінальне проводження ведуть в. о. генпрокурора Юрій Севрук та заступник генпрокурора Роман Говда.

«Відразу після виходу від слідчого мені вручили чергову повістку в іншому кримінальному провадженні для явки до Генеральної прокуратури», – додав екс-заступник Шокіна.

Він уточнив, що його звинувачують ще й за іншою статтею Кримінального кодексу, а саме ст. 365 (перевищення владних або службових повноважень). Наступний допит запланований на понеділок, 18 квітня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: