Росія перекинула в Іловайськ кілька десятків танків та броньовиків

Читать на русском
З території Російської Федерації на окупований терористами Донбас прибула чергова партія військової бронетехніки та живої сили.

З території Російської Федерації на окупований терористами Донбас прибула чергова партія військової бронетехніки та живої сили.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки МО України, пише «Слово і Діло».

Так, у Краснодон (Луганська область) прибув ешелон зі 120 тоннами паливно-мастильних матеріалів, а в Дебальцеве (Донецька область) РФ відправила близько 200 тонн боєприпасів.

У РФ прогнозують масштабні бойові дії на ДонбасіЗагострення ситуації у промзоні Авдіївки говорить про те, що найближчим часом бойові дії на Донбасі можуть поновитися на повну силу.

В окупований Іловайськ (Донецька область) прибули ешелони з військовою технікою (12 танків, 18 ББМ, 10 одиниць автомобільної техніки) та дизельним пальним (до 420 тонн). Ще три вантажних автомобілі з особовим складом в’їхали до Новоазовська.

Українська сторона, своєю чергою, надала інформацію представникам СММ ОБСЄ про наявність 122-мм РСЗВ «Град», артилерійських систем калібром понад 100 мм, танків і мінометів у районах н. п. Первомайськ, Гольмівський, Горлівка, Вахрушеве, Макіївка, Донецьк, Мануйлівка та Докучаєвськ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: