Бойовики намагаються штурмувати Авдіївку – соцмережі

Читать на русском
Просто зараз бойовики обстрілюють позиції ВСУ під Авдіївкою та в промисловій зоні міста з гранатометів, промацуючи ґрунт для нападу.

За інформацією, яка поширюється выйськовослужбовцями та жителями Авдіївки в соціальних мережах, бойовики 1-го корпусу гібридної армії РФ готуються штурмувати промзону.

«Промка починає шуміти. Чути гранатомети, міномети та стрілянину», – пише користувач Twitter під ім'ям Сич Авдія.

За іншими даними, просто зраз бойовики обстрілюють позиції ВСУ з гранатометів. «Летить по наших позиціях з міномета, незрозуміло де», – повідомляє користувач під іменем Файний речник АТО.

Відзначимо, що, за даними Головного управління розвідки Міноборони України в районі авдіївської промзони бойовики посилили свої позиції двома штурмовими групами. «Бойовики ведуть розвідку на передньому краї та в тактичній глибині оборони сил АТО», – відзначили в ГУР.

Нічний штурм Авдіївки: експерт пояснив, до чого готуються бойовикиСпеціаліст прокоментував інформацію про те, що вночі терористи намагалися захопити промзону Авдіївки.

Нагадаємо, що раніше в ГУР попереджали про проведення Росією підготовчих заходів з відновлення бойових дій на окупованих територіях України.

Також різко зросла вірогідність використання на Донбасі російських підрозділів спеціального призначення, виведених із Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: