Туреччина та Єгипет залишаться закритими для росіян і цього року

Читать на русском
Авіасполучення Росії з Єгиптом було перервано в 2015 році як відповідна реакція на катастрофу російського пасажирського борту А321 компанії Когалимавіа в небі над Сінаєм.
Замкерівника Федерального агентства з туризму Роман Скорий

Можливість відпочити на пляжах Туреччини та Єгипту для росіян буде закрита й цьогоріч.

Таку інформацію озвучив заступник керівника Федерального агентства туризму РФ Роман Скорий на прес-конференції в єкатеринбурзькому регіональному інформаційному центрі «ТАСС», повідомляє «Слово і Діло».

«Туреччина точно не буде відкрита цього року. А останні події в Єгипті показали, що, скоріш за все, і Єгипет також не буде відкритий», – наводить слова чиновника агентство «ТАСС».

Український туризм: ТОП-10 країн, до яких найчастіше їздять відпочивати українціУ 2013 році кількість громадян України, які виїхали за кордон з метою поїздки «туризм» перевалила відмітку у 350 тисяч осіб. А от 2014 рік ознаменувався суттєвим зменшенням відвідувань закордону українцями.

Нагадаємо, що авіасполучення Росії з Єгиптом було перервано в 2015 році як відповідна реакція на катастрофу російського пасажирського борту А321 компанії «Когалимавіа» в небі над Сінаєм, який летів з єгипетського Шарм аш-Шейху в Санкт-Петербург. Лайнер розбився 31 жовтня, всі 217 пасажирів і сім членів екіпажу загинули. ФСБ кваліфікувало інцидент як теракт.

Відзначимо, що Федеральне агентство туризму РФ відновило в Єдиному федеральному реєстрі туристичних операторів компанії, серед власників яких відсутні турецькі громадяни.

Як повідомлялося раніше, колишній лідер Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв вважає, що туристична сфера Криму в складі РФ не зможе сама себе окупити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: