Доходи місцевих бюджетів зросли в півтора рази – Зубко

Читать на русском
Якщо порівнювати доходи двох перших місяців 2016 року із січнем-лютим 2014 року, то надходження до загального фонду місцевих бюджетів зросли на 73,5 відсотки або на 8,754 млрд грн.
Геннадій Зубко

Доходи місцевих бюджетів у січні-лютому 2016 року зросли на 49,2% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, передає «Слово і Діло».

«За січень-лютий 2016 року надходження до загального фонду місцевих бюджетів (без урахування трансфертів) зросли на 49,2% або 6,2 млрд грн завдяки фінансовій децентралізації», – наводить прес-служба слова глави Мінрегіону Геннадія Зубка.

За словами чиновника, якщо порівнювати доходи двох перших місяців 2016 року із січнем-лютим 2014 року, то надходження до загального фонду місцевих бюджетів зросли на 73,5% або на 8,754 млрд грн.

«Це гроші, які місцева влада направить на розвиток власної інфраструктури, будівельних, освітніх і медичних проектів. Це гроші, які дають фінансову незалежність», – зазначив міністр.

Нагадаємо, що наприкінці березня Геннадій Зубко запропонував розробити механізм відключення боржників за послуги ЖКГ від комунікацій.

Також у Мінрегіоні заявили про початок розробки серійних проектів з утеплення типових будинків («хрущовок»).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: