Київська влада штрафуватиме порушників ПДР через відеокамери

Читать на русском
Київських автомобілістів, які будуть виїжджати на виділені смуги для руху громадського транспорту, будуть штрафувати в автономному режимі.

На столичних дорогах буде працювати нова система контролю за дотриманням правил дорожнього руху - тепер порушують правила водіїв штрафуватимуть автоматично.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Наш Київ».

Як повідомив радник київського міського голови Ілля Сагайдак, за допомогою установки на виділених смугах відеокамер, боротися з порушниками ПДР стане легше.

«Сьогодні дуже багато порушень в цій частині. Кожен день патрульні витрачають дуже багато часу, щоб штрафувати порушників», - сказав Сагайдак.

Кличко відкриє в Києві «Офіс реформ»Анонсований Кличком «Офіс реформ» буде розробляти та впроваджувати в столиці інновації та високі технології.

За його словами, в рамках програми «Безпечна столиця», на вулицях будуть встановлені відеокамери, які зроблять систему штрафів автоматичної. І додав, що дану програму повинні прийняти депутати Київради.

«Водій не буде вишукувати в потоці машин, чи є проблискові вогні чи ні, оштрафують - чи ні, адже за виїзд в виділену смугу - це автоматичний штраф», - резюмував Сагайдак.

Нагадаємо, раніше міський голова Києва Віталій Кличко скасував конкурс на посаду директора департаменту містобудування та архітектури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: