Кличко відкриє в Києві «Офіс реформ»

Читать на русском
Столичний міський голова Віталій Кличко повідомив, що скоро в Києві буде відкритий офіс із впровадження інновацій.
Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко заявив про намір відкрити в столиці «Офіс реформ», який буде займатися впровадженням інновацій.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

«Ми зосереджені на тому, щоб зробити столицю містом технологічним в управлінні – коли інновації та високі технології допомагають місту стати по-справжньому комфортним для його жителів і гостей. І наше прагнення – вивести місто Київ на світовий рівень розвитку», – заявив Кличко на зустрічі з членами Американської торгової палати в Україні.

Кличко розповів, скільки інвестицій залучив за час роботи мером КиєваМер Києва Віталій Кличко розповів, скільки інвестицій йому вдалося залучити до столиці менш ніж за два роки.

Столичний градоначальник пояснив, що Офіс складатиметься з групи управлінців, які займуться проектним менеджментом, стратегічним плануванням і впровадженням реформ.

Кличко зазначив, що «Офіс реформ» буде окремою від КМДА структурою із зовнішнім фінансуванням за рахунок донорських коштів. Воднчас він буде підпорядковуватися «Стратегічній раді», до якої увійде сам мер, а також перший заступник голови КМДА та секретар Адміністрації.

Також для підтримки Офісу буде створено експертну раду, що складається з представників МФО та міжнародної спільноти.

Віталій КличкоМіський голова Києва

У КМДА повідомляють, що сьогодні Віталій Кличко зустрівся зі 100 представниками Американської торгової палати в Україні, де назвав Київ найкращим містом для інвестицій.

«Слово і Діло» зафіксувало 295 публічних обіцянок Віталія Кличка. Рівень відповідальності київського мера – 44%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: