Марушевська поскаржилася Президенту, що на митницю тиснуть

Читать на русском
Начальник Одеської митниці Юлія Марушевська стверджує, що система витискає з митниці прогресивних людей.
Юлія Марушевська

Начальник Одеської митниці Юлія Марушевська звернулася до Президента з проханням підтримувати реформаторські ініціативи прогресивних працівників органу.

Про це з посиланням на Facebook Міхеіла Саакашвілі повідомляє «Слово і Діло».

«Шановний пане Президенте, наша країна зараз отримала реальний шанс змінитися. Дорогою ціною до влади прийшли люди, які реально хочуть щось зробити. Але, на жаль, зараз цих людей одного за одним витискає система... На жаль, ми зовсім не відчуваємо Вашої підтримки. Коли мене призначили керівником Одеської митниці, Ви сказали, що хочете змін і дали свій повний дозвіл та погодження цієї реформи, яку ми намагалися зробити тут останні півроку», – констатувала Марушевська.

Юна начальниця Одеської митниці: чи виправдає себе експеримент Саакашвілі? ЕкспертЕксперт поділився міркуваннями щодо призначення Юлії Марушевської керівником Одеської митниці та її спроб реформувати митницю.

За її словами, зараз регіональну митницю «атакують з усіх боків», оскільки вона потерпає під постійних перевірок працівниками фіскальних органів та спецслужб.

«У нас київські чиновники забирають вантажі, обкрадаючи кожного одесита й кожного мешканця регіону. Нам погрожують кримінальними провадженнями. Це все ставить під загрозу існування цієї реформи», – підсумувала вона.

Раніше Марушевська прокоментувала заяву керівництва ДФС про відсутність реформ у Одеській митниці як таку, що не відповідає дійсності. «Мені дивно чути в ЗМІ про заяви керівництва ДФС щодо відсутності реформ на Одеській митниці. Всі процеси, які відбуваються на Одеській митниці, обговорюються та узгоджуються з Києвом. Ми прозорі та відкриті», – сказала вона в середині березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: