За півроку митники направили на ремонт доріг майже 1 млрд грн

Читать на русском
Перевиконання плану роботи митниці дало можливість направити додатково на ремонт доріг у п’яти регіонах України майже 955 млн грн.

Перевиконання плану роботи митниці за 6 місяців дало можливість направити 954,7 млн грн на ремонт дорожнього покриття в 5 областях України.

Йдеться про Київську, Волинську, Львівську, Чернівецьку та Одеську області, інформує «Слово і Діло» з посиланням на Державну фіскальну службу України.

«954,7 млн грн направлено на розвиток інфраструктури у регіонах завдяки перевиконанню плану надходжень митницями ДФС у рамках експерименту, який було розпочато у вересні 2015 року. За умовами експерименту, 50% коштів, отриманих від перевиконання плану надходжень митних платежів, спрямовуються на розбудову інфраструктури регіону», – йдеться в повідомленні ДФС.

В Ужгороді мер примусить дорожників «латати» неякісні дороги за їхній коштПриватні фірми, що займаються ремонтом доріг в Ужгороді, погодилися за власні гроші залатати ями, що утворилися з їхньої вини.

За даними Фіскальної служби, найбільші надходження зафіксовані в лютому 2016 року, коли митниця передала за умовами програми 332,2 млн грн. Найменш продуктивним за цим показником виявився січень – тоді ця сума склала всього 76 млн грн.

Нагадаємо, 1 березня губернатор Одеської області Міхеіл Саакащвілі заявив, що завдяки реформуванню місцевої митниці в регіону з’явилися кошти на ремонт дороги Одеса-Рені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: