Українські політики розкажуть, яких сюрпризів слід чекати від коаліційної «рахівниці»

Читать на русском
У четвер у прямому ефірі телеканалу «1+1» провідні українські політики розкажуть, чого українцям чекати від «перетасування» депутатів між парламентськими об’єднаннями, та про те, яким буде склад нового Кабміну.

У четвер у прямому ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» народні депутати України спробують відповісти на запитання про те, яких наслідків слід очікувати від доукомплектування провідних парламентських фракцій «тушками» замість «незручних» нардепів, яким буде склад нового уряду й чи має потенційний прем’єр дієвий план розвитку країни.

Другою темою для обговорення стануть зміни у Генеральній прокуратурі: наскільки ефективними є постійні заміни генпрокурорів і коли в системі цього органу розпочнуться справжні реформи.

До участі в дискусії запрошені представники чотирьох політичних сил – переговорники по створенню коаліції, а також представник від позафракційних депутатів: Олексій Гоняаренко («БПП»), Альона Шкрум («Батьківщина»), Олег Ляшко («Радикальна партія»), Леонід Ємець («Народний фронт») та Віталій Купрій (позафракційний).

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: