Суддя Царевич пройшла перший етап переатестації (доповнено)

Читать на русском
Скандальна Оксана Царевич пройшла переатестацію ВККСУ й претендує на довічне звання судді.
Оксана Царевич

Скандальна суддя Печерського районного суду міста Києва Оксана Царевич, яка за часів Революції Гідності ухвалювала неправомірні рішення проти учасників Автомайдану, пройшла перший етап переатестації.

Про це в своєму твіттері написала журналіст «Громадського» Анастасія Станко, повідомляє «Слово і Діло».

«Всі тести Царевич пройшла. Здатна і судити, і приймати рішення», – написала Станко.

Генеральний брехун: найгучніші справи, які провалив Віктор ШокінГенпрокурор Віктор Шокін не виконав три принципових обіцянки. «Слово і Діло» вирішило підбити підсумки роботи Шокіна на чолі ГПУ.

Тим не менш, це ще на дає їй права обіймати посаду судді довічно, оскільки це рішення ще має підтримати Верховна Рада. Більш того, на Царевич чекає ще один етап - співбесіда. Тільки після цього Вища кваліфікаційна комісія суддів винесе остаточне рішення.

Сама Царевич під час переатестації пояснила свої дії у 2013-2014 рр. так: «Жодна особа не встала та не сказала, що я висловлюю в такий спосіб свій громадський протест, тому жодних справ Майдану я не вела».

«В праві немає таких подій, як події Майдану, тому таких справ я не вела», – додала одіозна суддя.

Як відомо, Царевич також фігурувала у справах Юрія Луценка та екс-нардепа Євгена Щербаня. Крім того, вона відмовила в арешті «регіонала» Олександра Єфремова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: