У Луганській області запрацював єдиний автомобільний пункт пропуску в зону АТО

Читать на русском
У Луганській області запущена робота контрольно-пропускного пункту Золоте, через який зможуть їздити автомобілі.
Фото: ДПСУ

У Луганській області запущений єдиний автомобільний контрольно-пропускний пункт на лінії розмежування із зоною проведення АТО - «Золоте».

КПВВ розташований за 2 км від лінії розмежування, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби.

Пропускний пункт є частиною коридору «Стаханов-Золоте-Гірниче-Лисичанськ».

«Прикордонники спільно з Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією та штабом АТО була проведена низка заходів з облаштування місць несення служби прикордонників та працівників фіскальної служби, забезпечення відповідними технічними засобами контролю, визначено порядок пропуску осіб та транспортних засобів», – йдеться в повідомленні.

Тука не виконав обіцянку про закриття пункту пропуску в Станиці ЛуганськійНезважаючи на безперервні обстріли з боку проросійських бойовиків, пункт пропуску в Станиці Луганській продовжує працювати.

У прикордонній службі підкреслюють, що службу на контрольному пункті в'їзду/виїзду нестимуть лише прикордонники, які пройшли відповідну бойову підготовку.

На відкритті пункту були присутні голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука та начальник Східного регіонального управління Держприкордонслужби Сергій Бідило.

Пропускна здатність КПВВ «Золоте» становить 1,5 тис. транспортних засобів і 5 тис. осіб.

Нагадаємо, пункт пропуску «Золоте» мав запрацювати ще в лютому, однак через посилення обстрілів Георгій Тука тоді вирішив відкласти його запуск.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: