Ротації в «БПП»: аналіз діяльності новоспечених нардепів Білоцерковця та Бригинця

Читать на русском
Нещодавно на власному з'їзді пропрезидентської партії було ухвалено рішення про позбавлення мандатів Фірсова та Томенка.

Сьогодні голова Верховної Ради Володимир Гройсман заявив, що Єгор Фірсов та Микола Томенко, які вийшли з фракції «Блоку Петра Порошенка», були позбавленні мандатів народних депутатів.

Як заявляли раніше в «БПП», їм уже знайшли заміну, пише «Слово і Діло».

Центральна виборча комісія ще вчора, 28 березня, визнала обраними та зареєструвала народними депутатами від «БПП» Олександра Бригинця та Дмитра Білоцерковця. Так, на сьогоднішньому засіданні Бригинець та Білоцерковець склали присягу та офіційно увійшли до пропрезидентської фракції.

Хто ж наші нові обранці?

Олександр Бригинець уже був нардепом минулого скликання. В рейтингу «Слова і Діла» він має 16 зареєстрованих обіцянок, з яких 7 є виконаними, ще 8 – провалені, а 1 – в процесі виконання. Серед виконаних обіцянок Бригинця є такі, як, наприклад, зробити все можливе для звільнення екс-міністра внутрішніх справ, а нині лідера «БПП» Юрія Луценка та керівника фракції «Батьківщини» Юлії Тимошенко.

Також нардеп обіцяв провести антикорупційну люстрацію. Відповідні закони були ухвалені минулим скликанням парламенту.

Водночас серед невиконаних обіцянок Бригинця є оприлюднення в ЗМІ його декларації про доходи за 2012 рік, а також недопущення проведення сесії Київради 19 серпня 2013 року.

Перейдемо до ще одного нового нардепа від фракції «БПП» – Дмитра Білоцерковця. Білоцерковець уже має досвід держслужбовця, оскільки з 2014 року обіймав посаду директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища в Київській міській державній адміністрації. А з лютого 2016 року був призначений керівником київської організації партії «БПП».

Головним завданням Білоцерковця на посаді в КМДА був демонтаж незаконних МАФів. Під час його головування станом на кінець лютого місцевою владою було демонтовано близько двох тисяч незаконних кіосків. Також завдяки Білоцерковцю в Києві зупинили аж 50 незаконних будівництв. У рейтингу «Слова і Діла» новоспечений депутат ще немає зафіксованих обіцянок.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: