Асоціація Україна-ЄС: 50% голландців ще не знають, як проголосують на референдумі

Читать на русском
Шанси таборів за і проти асоціації України з Європейським союзом мають майже однакову кількість прихильників.

Згідно з опитуванням, яке проходило в Нідерландах, половина респондентів ще не визначилися з тим, підтримати чи проголосувати проти асоціації України з Європейським Союзом.

Відповідне опитування на замовлення Міністерства закордонних справ Нідерландів проводилося нещодавно, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Так, кількість прихильників таборів «за» і «проти» асоціації є майже однаковою. 25% голландців збираються проголосувати за ратифікацію Угоди й майже 25% – проти.

Третина голландців ще не знають, чи підтримають асоціацію Україна-ЄС на референдуміТретина опитаних жителів Нідерландів збираються проголосувати проти асоціації між Україною та Європейським Союзом.

Крім того, згідно з цим же опитуванням, референдум планують відвідати аж 49% жителів Нідерландів, що значно більше 30%, необхідних для того, щоб він відбувся. Водночас половина опитаних ще не визначилися, як саме проголосують.

Нагадаємо, що 6 квітня в Нідерландах відбудеться консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію України з Євросоюзом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: