Нардеп від «БПП» розповів, як Порошенко реагує на ініціативи Кононенка

Читать на русском

Звинувачення в корупції, які лунають на адресу соратника Порошенка Ігоря Кононенка, жодним чином не стосуються самого Президента
Олександр ГрановськийФото: Главком

Петро Порошенко часто не поділяє думку свого головного «комунікатора» з президентською фракцією «БПП» Ігоря Кононенком, який також є зв’язковим і з іншими політичними силами, представленими у Верховній Раді.

Про це в інтерв'ю «Лівому берегу» розповів народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» й права рука Кононенка Олександр Грановський, пише «Слово і Діло».

«Я б не хотів ставити тире між прізвищами Кононенка та Порошенка. Думаю, Президент, у більшості випадків, не поділяє думки Ігоря, що нормально та зрозуміло. По-іншому бути не може», – сказав нардеп.

НАБУ одночасно допитало Абромавичуса та КононенкаНАБУ одночасно допитало главу МЕРТ Айвараса Абромавичуса та нардепа від фракції «БПП» Ігоря Кононенка.

За його словами, Порошенко сам приймає та аналізує всі рішення, й далеко не завжди прислухається до думки інших. «Напевно, в силу якихось історичних обставин, Ігор може частіше за інших з ним зустрічатися. Чи може він впливати на Президента? Точно ні. Це абсурд. Коли Ігоря звинувачують у корупції, Президент тут ні до чого», – переконаний Грановський.

Політик також прокоментував скандал навколо відставки міністра економіки Айвараса Абромавичуса, який назвав головною причиною свого демаршу тиск із боку Ігоря Кононенка.

Грановський заявив, що якби Абромавичус ще й підтвердив свої звинувачення залізними фактами й доказами, Кононенко, з великою ймовірностю, пішов би з Ради так само, як це зробив Микола Мартиненко.

«Якщо слідство дійде хоч до якихось висновків і зробить публічну заяву, з якої стане зрозуміло, що підґрунтя для таких дискусій дійсно є, Ігор, думаю, прийме рішення. Чи буде це відмова від мандата, я не знаю. Не думаю, що це коректно в цій ситуації. Зараз я жодних доказів, що підтверджують слова пана Абромавичуса, не бачу», - резюмував нардеп.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: