У Путіна назвали причину, яка заважає поверненню Савченко

Читать на русском
Русофобська істерика Києва і зайве накручування західної громадської думки заважає вирішенню питання про повернення української льотчиці Надії Савченко в Україну.
Дмитро Пєсков

«Русофобська істерика Києва» і зайве накручування західної громадської думки заважає вирішенню питання про повернення української льотчиці Надії Савченко в Україну.

Про це в ефірі російського телеканалу «ТВЦ» заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, передає «Слово і Діло».

«Я б відніс це до витрат такої загальної русофобської істерики, яка має місце, причому цей прояв жодним чином не сприяє, а робить набагато більш складним рішення цієї проблеми», – прокоментував Пєсков питання обміну Савченко.

Чи піде Путін на обмін Савченко? Думка експертаПолітолог проаналізував інформацію про те, що Володимир Путін може обміняти Надію Савченко на ГРУшників.

На думку прес-секретаря Путіна, «в такому галасі такі теми не обговорюються і ніяк не вирішуються». «Ми глибоко шкодуємо, що така істерика є. Це робить рішення цієї проблеми набагато більш складним процесом, у тиші такі справи вирішуються набагато легше», – сказав Пєсков.

Він також підтвердив, що тільки Путін може прийняти рішення про відправку Надії Савченко на батьківщину.

«Савченко є засудженою, а далі все відбувається відповідно до закону Російської Федерації. Вона буде відбувати термін. Інші рішення можуть прийматися тільки главою держави. Поки таких рішень немає », – заявив Пєсков.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: