Глава Держдепу обговорив із Путіним питання Савченко

Читать на русском
Секретар Держдепартаменту США Джон Керрі провів зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним.
Джон Керрі

Вчора ввечері секретар Держдепартаменту США Джон Керрі провів зустріч із президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Після зустрічі з главою російської держави Керрі заявив, що порушував питання Надії Савченко.

«Одне з питань, яке я порушив, – досить важливе питання – це питання про Надію Савченко. Так, я порушив це питання. Ми це багато разів робили, і ми обговорили це питання з президентом», – сказав Керрі.

На питання Керрі про долю Савченко Путін відповів, що «це питання, яким у певний момент ми зможемо зайнятися».

На переговорах із Керрі Путін озвучить свої вимоги щодо Савченко та Донбасу – експертПолітолог прокоментував інформацію про те, що держсекретар США Джон Керрі та міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр проведуть двосторонню зустріч у Москві.

Секретар Держдепу також зазначив, що приїхав до Москви не для вирішення одного питання, а обговорити широкий спектр питань, щодо деяких вони з Путіним можуть бути згодні, а щодо інших – ні.

«У нас є ще розбіжності, але, тим не менш, ми досягли прогресу в деяких важливих питаннях, які мають значення не лише для нас, але й для всіх країн світу», – резюмував Керрі.

Нагадаємо, державний секретар США Джон Керрі вирушив до Москви на переговори з керівництвом Росії про виведення російських військ із Сирії, а також, щоб порушити питання звільнення Надії Савченко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: