Тарута розповів про деталі нової коаліційної угоди

Читать на русском
За відомостями нардепа Тарути, нова коаліційна угода буде написана на базі попереднього документа, основні пропозиції вносять Батьківщина та РПЛ.
Сергій ТарутаФото: УНІАН

Потенційні члени нової парламентської коаліції розглядають пропозиції щодо створення оновленої коаліційної угоди, яка буде написана на базі попереднього документа.

Про це повідомив позафракційний депутат Сергій Тарута, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За його словами, є пропозиція викреслити з угоди ті пункти, які вже були виконані, доповнивши документ новими. Найбільш активно вносять свої пропозиції «Радикальна партія» та «Батьківщина», зазначив депутат.

«Зараз розглядається варіант коаліційної угоди. Є пропозиція взяти за базу стару коаліційну угоду, деякі пункти, які виконані, звідти прибрати й доповнити новими пропозиціями», – заявив Тарута.

За його словами, він на консультаціях з приводу нової коаліції є представником групи з 19 позафракційних депутатів, участь яких у парламентській більшості залежатиме від програми, яку затвердять нардепи, що входять до неї.

Також депутат повідомив, що в переговорах не бере участі «Самопоміч».

Нагадаємо, раніше в «Самопомочі» оголосили, що проголосують за нового прем'єр-міністра лише за умови виконання трьох вимог: ухвалення нового закону про вибори до Верховної Ради, зміни складу ЦВК та відставки генпрокурора Шокіна.

Сам Сергій Тарута є не надто відповідальним депутатом: з 25 його обіцянок, зареєстрованих «Словом і Ділом», він уже провалив 15. Порівняти його рівень відповідальності з тим, як працюють його колеги по парламенту, можна за посиланням.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: