Сакварелідзе не виключає власної відставки з посади заступника генпрокурора

Читать на русском
За словами Сакварелідзе, це, можливо, його останнє інтерв'ю журналістам в якості заступника генпрокурора.

Заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе заявив, що він не виключає можливості свого звільнення з Генеральної прокуратури.

Про це він розповів у інтерв'ю «Новому времени», повідомляє «Слово і Діло».

На питання журналістів про відставку Сакварелідзе відповів, що «все можливо».

«Я думав тоді й зараз думаю, що Президент та велика частина політичної еліти хочуть змін у країні. Просто, напевно, у нас різне розуміння цього процесу», – зазначив заступник генпрокурора.

За його словами, керівництво Генпрокуратури ухвалило рішення про проведення обшуків і негласних слідчих дій щодо Сакварелідзе та працівників Генеральної інспекції.

«Що вони збираються шукати, я не знаю. Але я боюся, щоб хлопцям щось не підкинули, бо вони готові на все, щоб врятувати «рядового Райана» – «діамантового прокурора» Корнійця», – заявив заступник генпрокурора.

Сакварелідзе оприлюднив виписки з кримінальних проваджень проти його командиЗаступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе оприлюднив виписки з кримінальних проваджень, які були порушені проти нього та його команди.

Він також зазначив, що після справи про «діамантових прокурорів» йому та Геніснпекціі перекрили оперативну підтримку. На думку Сакварелідзе, в ГПУ повно людей, які проти змін і ненавидять його команду.

Нагадаємо, сьогодні заступник генпрокурора повідомив про звільнення всієї його команди, яка входить до Генінспекції при ГПУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: