Німці створять 10 тисяч робочих місць у Західній Україні

Читать на русском
Станом на сьогодні на заводах німецьких інвесторів у Західній Україні вже працевлаштовані близько 25 тисяч осіб.

Представники німецького автопрому оприлюднили плани з будівництва нових виробничих потужностей, які дозволять створити 10 тисяч робочих місць.

Про це заявили представники німецької делегації в Україні, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Hubs.

Зведення нових підприємств дозволить забезпечити роботою близько 10 тисяч осіб.

Представники німецької делегації відзначили, що почали вести переговори щодо розвитку промисловості в західноукраїнському регіоні ще до кривавих подій на Донбасі. Станом на сьогодні на їхніх заводах в Західній Україні вже працевлаштовані близько 25 тисяч осіб.

Відзначимо, що з березня 2013 року кількість компаній із німецьким капіталом зросла на 6%.

Що приховує Німеччина під виглядом «плану Маршалла» для України? ЕкспертПолітолог проаналізував заяву глави німецько-української парламентської групи Карла-Георга Вельмана про те, що Німеччина розробляє «план Маршалла» для України.

Нагадаємо, що німецьке АТ Leoni AG веде переговори з місцевою владою міста Сокаль про будівництво заводу автомобільних запчастин у Львівській області. В рамках інвестиційної програми компанія планує взяти в оренду з подальшим правом викупу близько 13 га землі.

Як повідомлялося раніше, прямі іноземні інвестиції в економіку України (вкладення в акціонерний капітал) станом на 31 грудня 2015 року склали $43,371 млрд, що на $2,373 млрд, або на 5,19%, нижче показника на початок року.

Протягом 2014 року Львівська область отримала $33,2 млн іноземних капіталовкладень, тоді як за підсумками 2013 року ця цифра становила $74,4 млн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: