Луценко назвав фракції, які беруть участь у переговорах щодо нового уряду

Читать на русском
У Блоці Петра Порошенка заявили, що Самопоміч не бере участі в дискусії щодо нових прем'єра та уряду.

Керівник фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що лише чотири парламентські фракції ведуть переговори щодо нових коаліції та складу Кабінету міністрів.

Про це він сказав у прямому ефірі на телеканалі ICTV, повідомляє «Слово і Діло»

За словами Луценка, фракція «Самопомочі» не бере участі в цих переговорах.

«Ми не можемо зараз знайти із фракцією «Самопомочі» такої готовності. Тому зараз говоримо з чотирма фракціями: «Народним фронтом», «Батьківщиною» та «Радикальною партією», а також, звісно, «БПП», – зазначив політик.

Луценко заявив, що «Самопоміч» відмовляється брати на себе відповідальність за проведення реформ в Україні, а також не хоче створювати нову коаліцію.

Яценюк точно не залишиться на третій термін – ЛуценкоГолова« фракції БПП» Юрій Луценко розповів, про що домовляються політичні партії та коли Україна дізнається ім’я нового прем’єр-міністра.

«Мені здається, що це безвідповідально – готуватися до наступного кандидата в Президенти з позиції так званої «конструктивної опозиції», яка ні за що не відповідає, але знає відповіді на всі питання», – сказав нардеп.

Крім того, лідер «БПП» нагадав, що наразі між фракціями ведеться дискусія щодо нового очільника Кабміну. Серед кандидатур є лише два прізвища – голови Верховної Ради Володимира Гройсмана та міністра фінансів Наталії Яресько.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: