Яценюк точно не залишиться на третій термін – Луценко

Читать на русском
Голова фракції БПП Юрій Луценко розповів, про що домовляються політичні партії та коли Україна дізнається ім’я нового прем’єр-міністра.

Голова фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко виключив можливість того, що чинний прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк може залишитися на своїй посаді й продовжить очолювати уряд.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Після останніх консультацій я виключаю те, що Яценюк може залишитися прем'єр-міністром на третій термін. Мені здається, що і він сам, і фракція «Народного фронту» усвідомили, що уряд є фактично недієздатним. І останні консультації відбуваються лише про те, який формат наступного уряду буде ухвалений у парламенті», – розповів Луценко.

У «БПП» назвали дату голосування за нового прем'єраЛідер фракції «БПП» Юрій Луценко заявив, що 24 березня ВРУ збереться на позачергове засідання для голосування за новий склад уряду.

Нагадаємо, за словами Луценка, існує два варіанти виходу з політичної кризи: формування технократичного уряду на чолі з Наталією Яресько, або формування нового партійного уряду з числа міністрів від фракцій Верховної Ради.

«Це, звичайно, не гарантує швидких реформ, але тим не менш, зміна прем'єр-міністра, зміна уряду є тим мінімумом, якого домагається «БПП». Консультації щодо такого уряду зараз йдуть щодня й навіть щоночі», – зазначив Луценко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: