Бойовики обстріляли з танку Авдіївку – штаб АТО

Читать на русском
Незаконні збройні формування на Донецькому напрямку продовжують порушувати режим припинення вогню.

Проросійські бандформування із важкого озброєння й танків обстріляли українські позиції в Авдіївці.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«По наших позиціях в районі Авдіївки бойовики близько 20:00 відкрили вогонь з танку та здійснили 12 пострілів, згодом долучили БМП, зенітну установку та гранатомети», – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-центру, кількість обстрілів у зоні проведення АТО зменшилася, втім противник продовжив використовувати заборонену Мінськими домовленостями зброю.

На Донбасі бойовики готуються до провокацій, маскуючись під ЗСУ та «Правий сектор»В районі населеного пункту Безіменне, що в Донецькій області, висадилася група проросійських терористів у формі ЗСУ та з нашивками «Правого сектора».

«З міномету калібру 82 мм, гранатометів та кулеметів російські терористи обстріляли опорні пункти в районі Луганського, а поблизу Світлодарська з міномету, БМП та кулеметів великого калібру. В районі Авдіївки, Зайцевого та Ленінського вели вогонь ворожі снайпери», – повідомляють у прес-центрі.

Також, близько 16:00 ДРГ проросійських бандформувань чисельністю до 5 осіб наблизилася до позицій сил АТО поряд із Новотроїцьким та обстріляла їх з АГС та стрілецької зброї. Українські Збройні сили змушені були дати гідну відповідь, у результаті якої ворог відступив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: