Ситуація на Донбасі: Втрати російських військових і підкріплення для бойовиків

Читать на русском
За даними головного управління розвідки міністерства оборони України, за вихідні в зоні АТО загинули 6 військовослужбовців ЗС РФ.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України підрахувало втрати російських військових в зоні АТО.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

За даними розвідників, за ці вихідні в зоні проведення АТО загинули 6 російських військовослужбовців, ще 11 отримали важкі поранення.

Також українська розвідка зафіксувала прибуття на Донбас 4 танків, 2 САУ і 2 РСЗВ «Град», разом з 4 цистернами ПММ в Харцизьк.

Втрати росіян в Донбасі ростуть: в Дебальцевому РФ розгорнула військовий госпітальРосійське військове командування на Донбасі підсилює медичний компонент 1 і 2 армійських корпусів ЗС РФ

У Авдіївку з Росії прибули 4 БМП, 7 вантажівок, з яких 2 - з військовими, 3 - з зенітними установками і 2 з боєприпасами.

У розвідці також відзначили, що передали представникам ОБСЄ інформацію про наявність у бойовиків забороненого Мінськом озброєння і військової техніки в районах Безіменного, Докучаєвська, Донецька, Стаханова та Харцизька.

Нагадаємо, минулоа доба в зоні проведення АТО пройшла неспокійно. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: