В районі Луганського бойовики випустили близько 200 мін – штаб АТО

Читать на русском
У зоні проведення антитерористичної операції продовжуються обстріли зі сторони окупованих територій.

Незаконні збройні формування вели інтенсивний обстріл позицій поблизу Луганського, випустивши при цьому близько 200 мін із 82-мм мінометів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За словами представників штабу АТО, попри присутність СММ ОБСЄ в Донецькому районі бойовики не зменшили своєї активності.

«З мінометів калібру 82 мм бойовики вели інтенсивний обстріл позицій поблизу Луганського, випустивши при цьому близько 200 мін, а в перервах між мінометними обстрілами вели вогонь з БМП, зенітної установки, гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру», – йдеться у повідомленні.

В районі Зайцевого сепаратисти застосовували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібров 82 та 120 міліметрів. Крім того, російські найманці були активні й на маріупольському напрямку.

Тука: кількість військових РФ на Донбасі збільшилась у кілька разівЧерез відмову місцевих бойовиків воювати проти української армії на Донбас прибуває поповнення у вигляді російських військових.

«На маріупольському напрямку під прицільним вогнем мінометів калібру 120 мм, БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів опинилися позиції українських бійців поруч із Новотроїцьким, а Широкіне та Водяне бойовики обстрілювали з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї», – повідомляють у штабі АТО.

Також, за словами представників прес-центру, після опівночі бойовики не зменшували свою активність. Загалом було зафіксовано 10 обстрілів позицій сил АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: