Адвокат назвав США головними переговорниками в справі звільнення Савченко

Читать на русском
Адвокат Надії Савченко Марк Фейгін намір запропонувати своїй підзахиснії відмовитися від послуг його і Полозова.
Марк Фейгін

Адвокат української льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін вважає, що Росія винесе підсудній суворий вирок, але українку все ж повернуть на батьківщину.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Фейгін написав в своєму Twitter.

«Савченко засудять на два десятка років, і в цьому немає сумнівів. Так тут працює пропагандистська машина, за відсутності правосуддя і свободи», - написав Фейгін.

За словами адвоката, Савченко передадуть Україні, що не пов'язано з вироком, а пов'язано з тим, що за два роки процес вдалося зробити публічним.

«Головним парламентером в справі звільнення Савченко є американці, а не спраглий перемоги на дострокових виборах в Україні Медведчук», - зазначив Фейгін.

Цеголко з нардепами прибуде на суд над СавченкоЗавтра, 21 березня, російський суд може винести вирок українській льотчиці і нардепу Надії Савченко.

Також він додав, що Савченко може відмовитися від послуг його і Полозова. Це Фейгін має намір сам запропонувати своїй підзахисній.

«Заради звільнення Савченко, я запропоную їй піти на поступку з відмовою від нас з Полозова», - написав адвокат.

Нагадаємо, завтра відбудеться засідання суду, на якому російська сторона винесе вирок Надії Саченко.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що адвокати Савченко - Марк Фейгін і Микола Полозов звинуватили Віктора Медведчука у веденні дискредитаційної інформаційної кампанії проти захисту української льотчиці Надії Савченко за прямою вказівкою Кремля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: