Адвокати Савченко: Медведчук виконує доручення Кремля

Читать на русском
Віктор Медведчук за прямою вказівкою Кремля веде дискредитаційну інформаційну кампанію проти захисту української льотчиці Надії Савченко.
Адвокати Марк Фейгін і Микола Полозов

Віктор Медведчук за прямою вказівкою Кремля веде дискредитаційну інформаційну кампанію проти захисту української льотчиці Надії Савченко.

Таку заяву зробили адвокати Савченко – Марк Фейгін і Микола Полозов, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УП».

«Те, що Медведчук за прямою вказівкою Кремля мочить з трійки адвокатів саме Фейгіна і Полозова - має свої пояснення, але з етичних і корпоративних міркувань поділитися цим до кінця процесу я не можу», – заявив Фейгін.

У МВС підтримали ідею арешту МедведчукаРадник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк погоджується з необхідністю покарання Віктора Медведчука за державну зраду.

При цьому захисник Савченко пообіцяв оприлюднити імена всіх тих, хто їм заважав, перешкоджав і шкодив.

Микола Полозов переконаний, що «стрибки Медведчука на сторінках видань і в соцмережах на адресу адвокатів Савченко – не його особиста ініціатива, а доручення старших товаришів».

«Мовляв, Савченко так і так видавати, але ніяких героїв у цій історії не повинно бути. Всі повинні бути покриті рівним шаром лайна, крім великодушного ВВП, який погодився відпустити «вбивцю» з нагоди Великодня. Ось Медведчук і старається. Виходить, щоправда, не дуже добре. У молодості чекістські доручення виконувати краще виходило», – зазначив адвокат.

Нагадаємо, у Верховній Раді почали збирати підписи під зверненням до правоохоронних органів з вимогою покарати Віктора Медведчука за державну зраду, сепаратизм і фінансування тероризму. Під зверненням до СБУ, ГПУ і МВС свої підписи поставили більше 30 народних депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: