Сепаратисти готують кібератаки на сайти українських ЗМІ

Читать на русском
Головне управління розвідки Міністерства оборони України розкрило намір Росії здійснити DDoS-атаки на українські сайти.

Головне управління розвідки міністерства оборони України повідомило про те, що боєвики мають намір обмежити для населення доступ на українські інформаційні ресурси.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«Встановлено чергові факти підготовки масштабних інформаційних провокацій та кібердиверсій російськими офіцерами Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ, Росія) Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ, що відряджені до штабів 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ», - повідомили в відомстві.

На Донбасі бойовики готуються до провокацій, маскуючись під ЗСУ та «Правий сектор»В районі населеного пункту Безіменне, що в Донецькій області, висадилася група проросійських терористів у формі ЗСУ та з нашивками «Правого сектора».

За даними розвідників, російські військові доставили в Донецьк потужний програмно-апаратний комплекс, за допогою якого сепаратисти проводитимуть кібератаки типу «відмова в обслуговуванні» (DDoS).

В Міноборони впевнені, що ці атаки здійсюватимуться на сайти українських ЗМІ з метою обмежити до них доступ населення тимчасово окупованих територій Сходу України.

Нагадаємо, Головне управління розвідки Міністерства оборони України підрахувало втрати російських військових в зоні АТО за вихідні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: