Карта АТО: ситуація на сході України станом на 20 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 20 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з мінометів калібру 82 мм вели вогонь по опорних пунктах українських військових поблизу Авдіївки, Пісків, Зайцевого та Майорська. Попри Мінські домовленості, сепаратисти зі 120 мм мінометів та самохідних артилерійських установок калібру 152 мм обстріляли сили АТО в Авдіївці.

Також, незаконні збройні формування із зенітних установок обстріляли українських бійців у Миронівському та Троїцькому, а з гранатометів та кулеметів — поблизу Авдіївки, Пісків, Троїцького та Майорська.

На Луганському напрямку ворожі снайпери обстрілювали опорні пункти поблизу Трьохізбенки. Крім того, сепаратисти неприцільно вели вогонь по опорних пунктах поблизу Опитного, шахти Бутівка, Новгородського, Луганського та Красногорівки.

Загалом, за минулу добу було зафіксовано 32 обстріли бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: