Яценюк написав заяву про звільнення – нардеп (доповнено)

Читать на русском
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк погодився піти у відставку й навіть написав відповідну заяву.
Борислав Береза

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк погодився піти у відставку й навіть написав відповідну заяву.

Про це у Twitter заявив позафракційний народний депутат Борислав Береза, повідомляє «Слово і Діло».

«Маленький інсайд. Сесійна зала чекає зараз оголошення про відставку Яценюка. Заява написана. В Україні все може помінятися, але... Чекаємо!», - написав політик.

Експерт розповів, хто має найбільші шанси стати новим прем'єромПолітолог проаналізував інформацію про те, що Арсеній Яценюк готовий поступитися посадою прем'єра за певних умов.

У коментарі «Слову і Ділу» Береза повідомив, що про можливу відставку Яценюка знають і в «БПП», і в «Народному фронті». За словами нардепа, зараз у Раді йде година запитань до уряду, але самого Яценюка немає.

Підтвердив відсутність прем'єр-міністра у парламенті й народний депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко. Крім Яценюка, до Ради також не прийшли міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова Нацполіціі Хатія Деканоїдзе.

На думку голови фракції «Народного фронту» Максима Бурбака, подібними чутками просто намагаються відвернути увагу від можливого провалу відставки генпрокурора Віктора Шокіна. Бурбак також зазначив, що чутки про нібито відставку прем'єр-міністра «вкидаються» в основному по п'ятницях для того, щоб обговорювати цю тему на різних ток-шоу.

Нагадаємо, вчора ввечері стало відомо, що 18 березня Кабінет міністрів збереться на позачергове засідання. Раніше повідомлялося, що Верховна Рада може розглянути питання відставки Яценюка на засіданні наступного тижня, тобто після 21 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: