Зустріч Президента з фракціями: Яценюк готовий поступитися посадою прем'єра

Читать на русском
Лідер Радикальної партії заявив, що його фракція готова брати участь у формуванні нової коаліції та уряду.

Керівник фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що чинний прем'єр-міністр готовий піти у відставку, але за певних умов.

Про це він повідомив після зустрічі з Президентом України Петром Порошенком, повідомляє «Слово і Діло».

«Прем'єр Яценюк заявив, що якщо в парламенті є 226 голосів під нового прем'єра, під нову програму дій, він готовий поступитися посадою», – сказав Ляшко.

Він також зазначив, що його фракція готова до участі у формуванні складу Кабінету міністрів та нової коаліції. Своєю чергою, керівник фракції «Народного фронту» Максим Бурбак заявив, що дійсно прем'єр погодився піти, але за умови 226 голосів у парламенті, нового складу уряду та програми дій Кабміну на 2016 рік.

«БПП» визначився з кандидатом на посаду прем’єр-міністраБлок Петра Порошенка не буде виносити на розгляд кандидатуру нового прем’єр-міністра, поки Арсеній Яценюк не піде у відставку.

«Прем'єр на цій зустрічі сказав, що, будь ласка, покажіть 226 голосів за нову кандидатуру прем'єра, сформуйте команду, покажіть програму дій уряду на 2016 рік. І все ж таки ми готові почати консультації щодо нашої участі в майбутній коаліції», – зазначив він.

Нагадаємо, вчора, 14 березня, прес-секретар Президента України розповів про три варіанти розвитку подій, які зараз обговорюються для виходу з політичної кризи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: