Чубаров прокоментував візит Путіна до Криму

Читать на русском
Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров назвав президента Росії Путіна злочинцем.
Рефат Чубаров

Президент Росії Володимир Путін сьогодні має намір відвідати тимчасово окуповану РФ Автономну республіку Крим. Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров назвав це «поверненням на місце злочину».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Радіо Свобода».

«Злочинця завжди тягне на місце злочину. Путін 18 березня планує відвідати Крим. Світ вже знав одного параноїка ХХ століття, й усі ми знаємо, чим це все завершилося», – сказав Чубаров, виступаючи в Празі в Карловому університеті.

Другі роковини «референдуму» в Криму: обіцянки українських політиків«Слово і Діло» вирішило нагадати обіцянки народних обранців та українських чиновників на тему псевдореферендуму в Криму.

Президент Російської федерації Володимир Путін сьогодні має приїхати в окупований Крим. В рамках візиту глава російської держави відвідає будівництво моста через Керченську протоку на острові Тузла і проведе «оперативну нараду з питань соціально-економічного розвитку Криму і Севастополя».

Нагадаємо, що сьогодні минає рівно два роки з моменту підписання Путіним указу про «приєднання» Криму та Севастополя до Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: