Порошенко проведе тристоронні переговори з Меркель та Олландом

Читать на русском
Президент України проведе низку зустрічей, у тому числі з єврокомісарами, в рамках робочого візиту до Брюсселя.

Президент України Петро Порошенко відбув до Брюсселя для проведення низки зустрічей із чиновниками Європейського Союзу та президентом Франції Франсуа Олландом, а також федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Про це повідомив на власній сторінці в Facebook прес-секретар Глави держави Святослав Цеголко, повідомляє «Слово і Діло».

«17 березня у Брюсселі Президент проведе тристоронню зустріч із президентом Європейської Ради Дональдом Туском і президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером», – сказав Цеголко.

Також, за його словами, Порошенко зустрінеться з президентом Франції Франсуа Олландом і федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель. У повідомленні Цеголка не зазначається, що саме стане предметом переговорів.

Держдеп вчергове нагадав Росії про виконання Мінських домовленостейДержсекретар США Джон Керрі заявив, що РФ потрібно обрати між руйнівними для їхньої економіки санкціями та Мінськими домовленостями.

Нагадаємо, що 15 березня Президент України Петро Порошенко підписав закон про електронне декларування, що був останнім у так званому «безвізовому пакеті». А вчора, 16 березня, конкурсна комісія з обрання членів Національного агентства із запобігання корупції дообрала ще двох працівників відомства. Ввечері Кабінет міністрів затвердив новий склад НАЗК, тим самим виконавши всі вимоги щодо лібералізації візового режиму з ЄС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: