Ложкін не знайшов часу на програму реформування ЗСУ

Читать на русском
Ложкін провалив обіцянку щодо презентації програми реформування Збройних сил України, яку дав ще в листопаді 2015 року.
Борис Ложкін

Голова Адміністрації Президента України Борис Ложкін не виконав обіцянку щодо представлення програми реформування Збройних сил України.

Її «Слово і Діло» зафіксувало ще 13 листопада. Зазначимо, що тоді Ложкін заявив, що програма буде представлена «найближчим часом».

Проте вже 21 січня 2016 року начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко заявив, що програма реформування Збройних сил планується для презентації Президентом на саміті НАТО у Варшаві аж у липні 2016 року. Це пізніше підтвердив і в. о. глави місії України при Альянсі Єгор Божок.

8 березня міністр оборони Степан Полторак представив у штаб-квартирі НАТО проект Стратегічного оборонного бюлетеня, що ляже в основу Державної програми формування ЗСУ на середньострокову перспективу.

Хоча голова президентської адміністрації Борис Ложкін не уточнював, яка його роль у розробці плану реформування ЗСУ, проте очевидно, що вплинути на швидкість його формування він виявився не в змозі.

Оскільки Ложкіна не можна назвати публічною персоною, не дивно, що «Слово і Діло» зафіксувало лише 6 його обіцянок. Порівняти його відповідальність із відповідальністю колег з Адміністрації Президента можна за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: