Тиск громадськості змусить владу боротися з корупцією – Лещенко

Читать на русском
Нардеп Сергій Лещенко заявив, що показати кращі результати в боротьбі з корупцією допоможуть місцеві антикорупційні форуми та громадські рухи.

Народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко заявив, що показати кращі результати в боротьбі з корупцією допоможуть місцеві антикорупційні форуми та громадські рухи.

Про це він заявив на антикорупційному форумі, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Лещенка, наразі корупція залишається тією проблемою, яку влада не в змозі вирішити, але громадськість може допомогти своїм тиском знайти вихід із цієї ситуації.

«Я хочу, щоб антикорупційні агенти впливу були скрізь на місцях. Щоб на місцевому рівні була створена громадська ініціатива, яка буде реалізовувати своє бачення боротьби з корупцією на конкретному рівні», – заявив нардеп.

Команда Саакашвілі грає на прем'єрство свого шефа – експертПолітолог проаналізував виступ голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі та звинувачення на адресу Яценюка на Антикорупційному форумі.

Він також наголосив, що лише під тиском громадських ініціатив влада може змінити свою думку щодо боротьби з корупцією.

«Депутат не здатний фізично пропустити весь потік звернень громадян. Але якщо на місцях будуть виникати ініціативні групи, то їх неможливо ігнорувати. Влада буде змінюватися під тиском цих громадських ініціатив», – заявив Лещенко.

Нагадаємо, вчора, 23 грудня, в Києві з ініціативи голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі пройшов антикорупційний форум.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: