У районі Докучаєвська бойовики перекинули танковий взвод – ІС

Читать на русском
Проросійські бандформування порушують домовленості режиму припинення вогню та відведення важкої зброї.

Координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат України Дмитро Тимчук заявив, що в районі Докучаєвська було помічено перекидання бойовиками танків.

Про це він написав на власній сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«В районі Докучаєвська відзначено перекидання бойовиками танкового взводу (3 танки) на позиції в районі Центрального кар'єра (з боку Старої Колонії)», – сказав Тимчук.

За його словами, з саме цих танків були обстріляні населені пункти та опорні пункти сил АТО південніше кар'єра та на південно-східній околиці Докучаєвська.

Бойовики намагаються розширити свої території на донецькому напрямку – ГУРОкупаційна влада «ДНР» готова в будь-який момент розширити зону впливу на донецькому напрямку, безпосередньо в районі міст Авдіївка та Ясинувата.

«Зокрема, один танк вів вогонь, два інших – прикривали. Під час стрілянини танковий підрозділ кілька разів змінював позицію, всього було випущено понад 20 снарядів. Танкові позиції були обладнані та замасковані заздалегідь», – заявив нардеп.

Також, за його інформацією, в Ясинуватій були помічені кілька знімальних груп ЗМІ – російських телеканалів LifeNews і «Росія». Як повідомляється, під час зйомок був присутній ватажок донецьких бойовиків Олександр Захарченко, який нібито особисто керував бойовими діями проти українських військ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: