У Держдумі РФ прокоментували можливий розрив дипвідносин з Україною

Читать на русском
Українські депутати продовжують розігрувати антиросійську карту на тлі нездійснених надій на європейському напрямку.
Глава комітету Держдуми у справах СНД, євразійської інтеграції і зв'язків зі співвітчизниками Леонід Слуцький

Депутат Держдуми Російської Федерації Леонід Слуцький назвав популізмом ініціативу депутатів Верховної Ради України про розрив дипломатичних відносин з РФ.

Про це пише «ТАСС», повідомляє «Слово і Діло».

«Проект постанови про розрив дипвідносин з Росією – черговий відверто популістський хід депутатів Верховної Ради», – говорить Слуцький, який очолює комітет Держдуми РФ у справах СНД, євразійської інтеграції та зв'язків зі співвітчизниками.

За його словами, українські депутати продовжують розігрувати антиросійську карту «на тлі нездійснених надій на європейському напрямку, відмови надання безвізового режиму з Євросоюзом і заяв глави Єврокомісії про те, що Києву не варто чекати в найближчі 25 років вступу до ЄС і НАТО».

«Навряд чи цей проект постанови матиме практичні результати. Однак якщо більшість Ради піде на поводу в своїх колег і ухвалить рішення про розрив дипвідносин з Росією, гірше буде лише Україні», – додав Слуцький.

Санкції проти РФ повинні тривати доки вона не відмовиться від окупації півострова — МЗС ЛитвиМіністерство закордонних справ Литви заявило, що санкції проти Росії повинні тривати до повної деокупації півострова Крим.

Нагадаємо, що сьогодні у Верховній Раді України зареєстрували проект постанови №4221 «Про припинення дипломатичних відносин із Російською Федерацією».

Раніше стало відомо, що посли Європейського Cоюзу затвердили продовження дипломатичних санкцій проти Російської Федерації.

Як повідомлялося раніше, поки Вашингтон не знайде рішення щодо Донбасу, заяви та оцінки щодо Криму не мають глобального значення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: