В Одесі налагодять виробництво комплектуючих для українських вертольотів

Читать на русском
Випуск комплектуючих для Мі-8 планують почати на ОАЗ в 2016 році. На першому етапі планові обсяги виробництва складуть до 16 одиниць МТБ в рік.

Держконцерн «Укроборонпром» на своєму підприємстві – «Одеський авіаційний завод» (УАЗ) готує виробничі потужності з випуску м'яких паливних баків (МТБ) для багатоцільових вертольотів Мі-8, в рамках програми імпортозаміщення.

Про це повідомляє прес-служба «Укроборонпрому», повідомляє «Слово і Діло».

«Що завершилися днями наземні і льотні випробування МТБ українського виробництва показали позитивні результати», – наголошується в повідомленні.

Випуск комплектуючих для Мі-8 планують почати на ОАЗ в 2016 році. На першому етапі планові обсяги виробництва складуть до 16 одиниць МТБ в рік.

У «Укроборонпрому» уточнили, що серійне виробництво буде розгорнуто після уточнення і коригування окремих питань командуванням Повітряних сил ЗСУ.

ДП «Одеський авіаційний завод» – одне з найстаріших авіапідприємств України, яке увійшло до складу «Укроборонпрому» в 2011 році.

У Міноборони повідомили, скільки контрактників набрали з початку рокуЗ 9 тисяч бажаючих Міністерство оборони України вже підписало контракт із 6 тисячами добровольців.

ОАЗ здатний проводити ремонтні роботи та модернізацію літаків L-39, винищувачів МіГ-21, їх агрегатів і двигунів. Підприємство також здійснює модернізацію цих літаків, наближаючи їх характеристики до літаків типу МіГ-29, Су-27, Міраж-2000, F-16. У 2013-2014 рр.

Нагадаємо, що в березні нові протитанкові ракетні комплекси підприємств держконцерну «Укроборонпром» почали надходити на озброєння українських десантників.

Як раніше повідомлялося, найбільші оборонні підприємства України і Туреччини «Укроборонпром» і Aseslan почали переговори про спільну модернізацію танків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: