Українські десантники отримали нову зброю вітчизняної розробки

Читать на русском
На озброєння Аеромобільних військ України надійшли нові ракетні комплекси розробки українських підприємств.
Міноборони України

Нові протитанкові ракетні комплекси підприємств держконцерну «Укроборонпром» почали надходити на озброєння українських десантників.

Про це «Слову і Ділу» розповіли в прес-службі Міністерства оборони України.

У Відомстві відзначають, що високоточні ракетні комплекси изго овлени на українських оборонних підприємствах, які входять до державного концерну «Укроборонпром».

У Міноборони повідомили, скільки контрактників набрали з початку рокуЗ 9 тисяч бажаючих Міністерство оборони України вже підписало контракт із 6 тисячами добровольців.

«Нові ракетні комплекси призначені для ураження танків та інших броньованих цілей, в тому числі оснащених сучасними засобами динамічного захисту. Крім того, це зброя здатна вражати і вертольоти супротивника. Комплекс оснащений напівавтоматичною системою наведення по лазерному променю. Також можливо і дистанційне керування ракетою по телевізійному каналу із закритою позиції», - відзначають в Міноборони.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що київський завод «Маяк», який входить до складу концерну «Укроборонпром», відвантажив у війська першу партію нових 120-мм мінометів «Молот» вітчизняної розробки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: