Стало відомо, скільки грошей виділять на ремонт доріг у 2016 році

Читать на русском
Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський анонсував виведення на дороги України великої кількості техніки для суттєвого ремонту доріг.

На ремонт українських доріг державного та місцевого значення в поточному році буде виділено близько 20 мільярдів гривень.

Таку цифру озвучив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Він уточнив, що найближчим часом уряд узгодить кілька розпоряджень, які дозволять «вивести досить велику кількість техніки на дороги України».

Рейтинг областей України з найгіршими дорогами«Слово і Діло» вирішило проаналізувати, як змінився стан доріг у регіонах України за останні місяці.

«І почати використовувати безпрецедентно велику суму, яку цього року виділять на ремонт доріг України з бюджетів усіх рівнів. Попередньо ми очікуємо близько 20 млрд грн, які відправимо на дороги України державного та місцевого значення», – сказав міністр.

Кілька днів тому під час «10 хвилин з прем'єр-міністром» Арсеній Яценюк повідомив, що Кабмін уже склав перелік автомобільних доріг, які планує відремонтувати в 2016 році. Загальна протяжність доріг, які потребують ремонту, складе 1700 кілометрів. Однак тоді глава уряду назвав іншу суму – 14 млрд гривень замість заявлених Пивоварським 20 млрд гривень.

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський дав 37 обіцянок. Рейтинг його відповідальності складає 43%. Глава Мінінфраструктури виконав 16 взятих на себе зобов'язань. Ще з трьома обіцянками він впоратися не зміг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: