Наступного тижня Рада ухвалить зміни до закону про е-декларування – Гройсман

Читать на русском
Голова Верховної Ради вважає, що парламентарі мають усі підстави для ухвалення змін до закону про е-декларування.
Голова ВРУ Володимир Гройсман

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив, що наступного тижня народні депутати, скоріш за все, ухвалять зміни до закону про електронні декларації.

Про це він сказав під час дванадцятої щорічної інвестиційної конференції Dragon Capital, повідомляє «Слово і Діло».

«Наступного тижня ми маємо всі підстави ухвалити зміни до закону про електронне декларування та виконати 100% зобов'язань ВР щодо безвізового режиму. Україна має шанси отримати безвізовий режим у 2016 році», – наголосив Гройсман.

У зв'язку з цим сьогодні голова ВРУ проведе нараду з керівниками парламентських фракцій і груп щодо порядку денного наступного пленарного тижня. Нарада відбудеться о 16:30.

Крім того, Гройсман заявив, що Україна має виконувати всі вимоги Міжнародного валютного фонду для продовження співпраці.

Європейські фобії українських політиків: чи зможуть нардепи врятувати безвізовий режим?Хто саботує запровадження безвізового режиму з ЄС та що потрібно зробити для того, щоб Україна вкотре не зганьбилася перед європейськими партнерами?

«Робота з МВФ має бути вибудувана як годинник. Усі взяті зобов'язання мають бути виконані. Вся заявлена підтримка має бути виконана на 100%», – додав він.

Раніше єврокомісар з питань міграції та громадянства Дімітріс Аврамопулос заявив, що Україна успішно й наполегливо виконує необхідні вимоги для лібералізації візового режиму з ЄС. Він також наголосив, що Єврокомісія готова включити Україну до списку візової лібералізації протягом найближчих місяців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: