Гопко впевнена, що Рада ухвалить нову редакцію закону про е-декларації

Читать на русском
Парламентар Ганна Гопко навіть не сумнівається в ухвалення нової редакції закону про електронні декларації.

Позафракційний народний депутат України Ганна Гопко заявила, що Верховна Рада знайде 226 голосів за ухвалення нової редакції закону про електронні декларації.

Про це вона розповіла в ефірі «5 каналу», повідомляє «Слово і Діло».

«Кожен народний депутат представляє інтереси людей, тому всі винні за ті зміни щодо електронного декларування і нарешті намагатися не перехитрити Європейський Союз. Бо, повірте, і представництво Європейської комісії, їхні експерти, вони вже вміють перекладати з української й читати, що ми вносимо, обдурити не вдасться, потрібно припинити ці спроби», – наголосила Гопко.

За її словами, лідери всіх фракцій мають провести жорстку розмову з нардепами та зазначити, що безвізовий режим «є політичним рішенням». Гопко також наголосила, що нікого в Україні не цікавить думка якогось бізнесмена з мандатом нардепа, який боїться, що завтра суспільство довідається, чим володіють його родичі.

Геращенко пояснила, чому ЄС вирішив не розглядати скасування віз для УкраїниРеферендум в Нідерландах, відсутність роботи НАЗК і махінації з електронним декларуванням стали причинами відтермінування розгляду питання Євросоюзом відміни віз для України

«Я вважаю, що для такого важливого політичного рішення голоси знайдуться. Якщо голоси знайшлися в парламенті на закон про кворум в акціонерних товариствах, хоча чотири місяці пішло на боротьбу, адже він зачіпав інтереси Коломойського, голоси знайшлися за закон про ринок газу, який зачіпав інтереси Фірташа», – заявила політик.

Вона нагадала, що попри всі правки до цих антиолігархічних законів, вони все ж таки були ухвалені, тому й нова редакція закону про електронне декларування буде проголосована.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: