В «ЛНР» поскаржились ОБСЄ на нестачу продуктів і роботи

Читать на русском
В окупованих районах Луганщини жителям не вистачає роботи, харчів і роботи, а пенсію люди не отримували з літа 2015 року.

Жителі низки населених пунктів тимчасово окупованих районів Луганської області повідомили в ОБСЄ про дефіцит продуктів на території «республіки» та відсутність роботи.

Про це з посиланням на «УНН» пише «Слово і Діло».

«Місцеві жителі в підконтрольній «ЛНР» частині Золотого повідомили СММ, що вони регулярно відвідували підконтрольні уряду райони, щоб придбати дефіцитні продукти харчування. Пенсіонерка в підконтрольному «ЛНР» селі Любиме сказала спостерігачам, що в селі не працюють магазини, а хліб туди привозять тричі на тиждень», – йдеться в повідомленні СММ ОБСЄ в Україні.

Також жителі села Біле заявили, що вони не отримували пенсію з липня 2015 року, та про відсутність робочих місць через закриття вугільних шахт.

«Власниця магазину в підконтрольному «ЛНР» Старому сказала, що економічна ситуація в селі важка. Це пов'язано з тим, що багато жителів, які раніше працювали в Луганську, зараз безробітні. Вона також сказала, що теплова електростанція в Щасті скоротила свою роботу, тим самим знизивши можливості працевлаштування для місцевого населення», – додали в ОБСЄ.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що на території самопроголошеної «ДНР» почастішали випадки пограбувань бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: