Нардеп Івахів передумав збільшувати штрафи за забруднення довкілля

Читать на русском
Слово і Діло виявило, що народний депутат Івахів не зареєстрував у парламенті жодного законопроекту про підвищення штрафів за забруднення навколишнього середовища, хоча перед виборами обіцяв це зробити.
Степан ІвахівФото: p-p.com.ua

Народний депутат Степан Івахів провалив власну обіцянку щодо збільшення розміру штрафів за забруднення довкілля, яку він дав, балотуючись на позачергових парламентських виборах у 2014 році.

Тоді пункт про підвищення матеріального покарання за забруднення довкілля був включений до його передвиборчої програми, констатує «Слово і Діло».

Степан ІвахівНародний депутат України
Івахів пообіцяв ініціювати збільшення штрафних санкцій за забруднення довкілляСказано 27 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Однак, перевіривши стан виконання цієї обіцянки, аналітики проекту констатують, що, схоже, питання охорони природи хвилювали Івахіва лише на етапі передвиборчих перегонів. Станом на 9 березня народний депутат так і не вніс до Верховної Ради жодного законопроекту про підвищення штрафних санкцій за забруднення довкілля.

Нагадаємо, наприкінці січня в Національному антикорупційному бюро почали досудове розслідування за фактом спроби нецільового використання у Міністерстві екології 480 млн грн, наданих Україні за Кіотським протоколом.

В цілому Степан Івахів виконав лише 4 обіцянки з 37, натомість провалив уже 13. Як працюють його колеги по парламенту, можна дізнатися за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: