Азаров відчуває провину за події, що відбуваються в Україні

Читать на русском
У таких ситуаціях, які склалися в Україні, потрібно сідати за стіл переговорів і домовлятися.
Микола Азаров

Микола Азаров, екс-прем'єр-міністр України, зізнався в тому, що відчуває почуття провини за ту ситуацію, яка склалася в Україні.

Про це Микола Азаров сказав в інтерв'ю «Новой газете», повідомляє «Слово і Діло».

«Так, винен! Але в чому? Я в голові не міг уявити, що станеться в Криму або на Донбасі. Янукович же не віддав наказ стріляти з танків, коли майданні радикали захопили Мін'юст. Така ж ситуація була і в Донбасі, коли «ополченці» захопили будівлю адміністрації», – коментує події Азаров.

За його словами, в таких ситуаціях потрібно сідати за стіл переговорів і домовлятися. «Ну, сідайте, домовляйтеся, навіщо воювати», – прокоментував ті події екс-прем'єр.

Азаров також запевнив, що не підписував жодних документів на предмет застосування спецзасобів проти активістів Євромайдана.

Гірше, ніж за Азарова. Як нинішня влада розгубила довіру українцівЗа даними соціологічних досліджень, рівень недовіри до Президента, уряду й Верховної Ради на цю мить упав до рівня часів Революції Гідності, себто нинішнім можновладцям довіряють приблизно так само, як свого часу Віктору Януковичу, Миколі Азарову та VII скликанню Верховної Ради.

Нагадаємо, що 28 січня Європейський суд розпорядився скасувати дію санкцій ЄС (за 2014-2015 рр.) Щодо колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова і членів його уряду – Сергія Клюєва, Сергія Арбузова і Едуарда Ставицького.

У січні 2016 року Печерський районний суд столиці прийняв рішення про заморожування пенсійних рахунків колишніх президента і прем'єр-міністра Віктора Януковича і Миколи Азарова в державному банку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: